Голлівудський актор та екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценегер має шанси стати сенатором в Конгресі США, якщо вирішить балотуватися на цю посаду.

Про це повідомляє видання Politico.

За словами представника знаменитості Даніела Кетчелл, Шварценегер може поборотися за посаду сенатора в якості незалежного кандидата. Також Кетчел розповів, що екс-губернатор вже думав над тим, щоб продовжити кар'єру у політиці.

Ми не виключаємо жодних варіантів для досягнення цієї мети ", - резюмував представник актора.

Шварценегер, який досі є прихильником республіканської партії може стати суперником 83-річної сенатора-демократа від Каліфорнії Дайєнн Файнстайн.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами "Залізного Арні", в разі отримання цієї посади, він запропонує політичний курс кардинально протилежний тому, який просуває президент Дональд Трамп.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Арнольд Шварценеггер запропонував президенту США Дональду Трампу помінятися місцями. "Повернись до роботи на телебаченні, адже ти такий фахівець по рейтингам, а я займуся твоєю роботою. Тоді люди зможуть спати спокійно знову", - сказав актор.