Польський політик, який очолює партію "Право і справедливість", Ярослав Качинський заявив, що Європа неминуче дійде до точки неповернення і почне розпадатися.

Вся справа в тому, що повторне обрання Дональда Туска на посаду президента Європейської Ради - шлях до дезінтеграції, оскільки тепер не має значення, якої думки дотримуються інші держави, усіма процесами в Європі займається одна країна, і це Німеччина. Качинський зробив на призначенні Туска такий наголос тому, що він склав повноваження прем'єр-міністра заради нової посади, хоча національний уряд Польщі виступив проти. Про це пише видання Reuters.

Качинський зазначив, що він ні в якому разі не натякає на вихід з Євросоюзу і дотримується його ідеаологіі, але те, який тиск чинять на окремих політиків при ухваленні рішення, честі Союзу не робить.

"Якщо ЄС не відмовиться від такої політики, то він стане надбанням історії", - підкреслив польський політик.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Качинський розповів про основні критерії, які заважають повноцінній євроінтеграції України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще