Авіакатастрофа гелікоптера у Стамбулі, в результаті якої загинуло п'ятеро пасажирів, викликала доволі неоднозначну реакцію користувачів соцмереж.

Самі росіяни з незрозумілих причин не надто перейнялися трагедією, хоча на борту знаходилися четверо їх співвітчизників, які розбилися під час падіння.

Деякі з них відверто глузують із жертв, припускаючи, що більшість членів делегації напередодні польоту просто "хильнули зайвого". Інші – навпаки, нарікають на туманність, яка утворилася поблизу телевежі, вбачаючи у цьому причину аварії.

Українці виявилися більш скромніші у висловленні своїх думок, але відзначають іронічність ситуації – на їх думку, збігом обставин це назвати не можна.

Знайшлися і ті, хто не вважає за необхідне влаштовувати паніку навколо інциденту, акцентуючи увагу виключно на тому, що треба зробити все можливе, щоб запобігти такому у майбутньому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що авіакатастрофа сталася у передмісті Стамбула (Туреччина). На борту гелікоптера, як виявилося пізніше, перебували семеро осіб, четверо із них – громадяни РФ.