Кількість потерпілих після жорстокого нападу на пасажирів чоловіка з сокирою на вокзалі Дюссельдорфа зросло до 9 осіб.

Про це повідомляє DW.

Медики повідомили, що до них звернулося ще двоє громадян з невеликими травмами. До цього було відомо про сімох постраждалих, серед яких четверо осіб знаходять у лікарні з серйозними пораненнями.

Правоохоронці вже затримали кривдника та розслідують справу. За інформацією поліцейських, 39 –річний чоловік, виходець із Югославії, у четвер, 9 березня, напав з холодною зброєю на людей, які чекали прибуття поїзда на вокзалі Дюссельдорфа.

Після цього зловмисник намагався втекти від поліції, стрибнувши з моста, від чого сильно травмувався.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За попередніми даними, чоловіка вважають психічно неврівноваженим, тому буде проведена додаткова медична експертиза.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", вчора чоловік з сокирою накинувся на пасажирів вокзалу Дюссельдорфа, але постраждав і сам при спробі втечі. Зловмисника затримали, зараз він перебуває на лікуванні. Правоохоронці припустили, що він діяв не один.