Істину про те, що батьківщину краще любити на відстані, довела колишня політична активістка та палка прихильниця "Єдиної Росії" та Володимира Путіна Марія Дрокова.

В соцмережі Facebook дівчина похизувалася грінкартою США і назвала Америку "своєю домівкою".

"Найгарніший зелений колір, який я коли-небудь бачила. Я так рада отримати грінкарту і стати ближчою до громадянства в країні, що є моєю домівкою. Дякую Каті Йоффе. Ти найкращий адвокат і професіонал з усіх, кого я знаю. Я не сумнівалася, що ми зробимо це з тобою!" – написала щаслива резидентка.

У свою чергу коментатори розділилися на два табори. Якщо одні пораділи за удачу Дрокової, то інші пригадали їй, як вона цілувала Путіна та як активно критикувала США і зокрема колишнього президента Джорджа Буша.

"Ой, а що це патріоти-путіністи, шанувальники "вставання Росії з колін", з Батьківщини побігли, як таргани? Та не в Північну Корею або Венесуелу, а в саме "лігво імперіалістів, ворогів Володимира Володимировича"? І хто після цього П'ята колона?" – пише один з користувачів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інший припускає, що Марія, вірогідно, буде шпигувати "а-ля Анька Чапман" і "доповідатиме "відповідальним товаришам" , як там і чого у "пендосів", може бути використана в диверсійній і підривній діяльності".

Любителька російського президента прославилася після виходу документального фільму "Поцілунок Путіна". У ньому йдеться про активістку з околиці Москви, котра в 15 років вступила у рух "Наші", а зустрівшись на Селігері з Путиним, попросила дозволу його поцілувати, що й зробила.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", колишній однокурсник Путіна розвіяв міфи про російського президента.