Державна корпорація РФ "Роскосмос" оголосила відкритий конкурс з відбору в російський загін космонавтів.

Як повідомляє прес-служба компанії, даний конкурс проводиться вперше з 2012 року. "Мета - відібрати кращих фахівців, які, володіють навиками роботи з космічною та авіаційною технікою, стануть першими пілотами нового російського космічного корабля "Федерація", - йдеться в повідомленні.

Крім того, космонавти цього загону полетять на Місяць. Відбір розпочався 14 березня 2017 року. У конкурсному відборі виберуть 6-8 людей. Етапи відбору пройдуть в Зоряному містечку, що в Московській області.

Вимоги до конкурсантів: вища освіта за інженерної, наукової або льотної спеціальності, відповідний досвід, володіння комп'ютерною технікою та англійською, вік до 35 років.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що ракета-носій Falcon 9, яку розробила американська компанії SpaceX, виведе на орбіту іспанська супутник PAZ. Спочатку контракт на запуск апарату уклали з "Роскосмосом".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще