Опозиційний російський політик Олексій Навальний подав заявку на мітинг, спрямований проти "таємної імперії" прем'єр-міністра країни Дмитра Медведєва та корупції влади. Він збирається провести акцію протесту 26 березня.

Як зазначив Навальний, мета заходу – підтримати вимоги розслідувати факти корупції вищих посадових осіб Росії. Політик припускає, що в ході та мітингу візьмуть участь до 15 тисяч людей.

"Давайте вийдемо на мирний мітинг і попросимо владу відповісти на наші запитання про корупцію в цілому і схеми "Дімона" зокрема. Запрошую приєднатися усіх, хто вважає, що він гідний відповіді", - закликав росіян політик.

Згідно з планом, захід розпочнеться зі збору на площі Тверської застави біля метро "Білоруська". Потім протестувальники пройдуть до Охотного ряду і почнуть мітинг навпроти Державної думи.

Крім того, опозиціонер також збирається подати заявку на проведення мітингів у інших містах, щоправда, де саме, Навальний поки не уточнив.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", заснований Навальним "Фонд боротьби з корупцією" 2 березня 2017 року опублікував розслідування, в якому звинуватив Медведєва у створенні "корупційної імперії". У розслідуванні сказано, що прем'єр купив майно в елітних районах країни і за її межами на хабарі олігархів і кредити держбанків.

Прес-секретар Медведєва Наталія Тімакова заявила, що фільм ФБК є частиною передвиборчої кампанії Навального. Позицію Тімакової підтримав прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

І лише 10 березня Медведєв вперше відреагував на це розслідування.