Теракт у Стокгольмі слід розцінювати, як напад не тільки на Швецію, але і на всі країни Європейського союзу.

Про це повідомив глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, заяву якого опубліковано на сайті комісії. Він зазначив, що теракт став напад на кожного з учасників ЄС.

Юнкер висловив співчуття сім'ям, члени яких загинули під час теракту в Стокгольмі. Так само він оцінив мужність і злагодженість роботи перших прибули на місце інциденту. Глава Єврокомісії підкреслив, що трагічні події в Стокгольмі стали нападом на спосіб життя Європи.

"Ми солідарні з народом Швеції, і шведська влада можуть розраховувати на те, що Європейська комісія підтримає їх будь-яким можливим способом", - заявив Юнкер.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, вантажівка в'їхала в натовп в місті Стокгольм. Прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен підтвердив, що це був теракт.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще