До нападу на російського опозиціонера Олексія Навального може бути причетний член прокремлівського руху SERB Олександр Петрунько.

Такий висновок зробив блогер Radmir, який проаналізував відео з камер спостереження в офісному центрі "Омега-плаза".

Він запевняє, що одразу впізнав Петрунька в обличчя, адже той свого часу отримав "популярність" через свої епатажні витівки: наприклад, прийшов на виставку Джока Стерджеса із банкою сечі в руках.

Але це далеко не остання його провокація – у мережі часто з'являлися подібні ролики.

Сам Петрунько (насправді - Гоша Тарасевич) відхрестився від подібних звинувачень і заявив, що вже давно відпочиває в анексованому Криму.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

При цьому ймовірний нападник стверджував, що Навальний у такий спосіб нібито сам себе піарить, а на нього "просто звалили провину". Оприлюднені кадри він вважає постановочними.

На думку блогера, слова Тарасевича не мають сенсу, адже у кадрі точно був саме він: характерний светр із трикутним вирізом, вираз обличчя, статура – у кожній деталі можна розпізнати скандального прихильника SERB.

Вказав він і на ще одну важливу деталь, а саме причетність ймовірного підозрюваного до подібних нападів. Щоправда, попередні були за зовсім іншим сценарієм – Тарасевич тоді замість зеленки використав торт.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Навальний вважає, що напад на нього був замовленням Кремля.