Російські повітряно-десантні війська візьмуть участь в спільних білорусько-російських бригадних тактичних навчаннях з десантуванням та бойовою стрільбою.

Як повідомляє білоруське видання БелаПАН, навчання проходитимуть з 28 березня по 6 квітня на одному з військових полігонів Білорусі. Але вже зараз Росія залізничним транспортом перекидає в Білорусь один з підрозділів парашутно-десантного полку, що входить до складу Іванівської повітряно-десантної дивізії.

"Спільні навчання будуть проводитися в три етапи. Десантники двох країн відпрацюють питання спільних дій щодо виконання різного роду завдань в умовах мінливої ​​обстановки і застосування умовним противником різних засобів ураження, а також в організації та проведенні заходів щодо відновлення боєздатності військ", - йдеться в повідомленні.

Лукашенко проводить антиукраїнську агітацію з арештами "бойовиків", які нібито тренувались в українських військових таборах, Путін розпочинає в Білорусі військові навчання, а найбільший в Україні склад боєприпасів в Балаклії підривають. Чи не забагато збігів?

Як повідомляв сайт Знай.ua, Росія готується до вторгнення в Білорусь. Кремль використає цей плацдарм для нового удару по Україні.