Американський президент Дональд Трамп відображений на всіх офіційних фотографіях виключно в оточенні чоловіків. Представники ЗМІ висунули свою версію, чому на подібних знімках немає жодної жінки.

Наприклад, ЗМІ звернули увагу на знімок віце-президента Майка Пенса, опублікований в Twitter: на фото присутні виключно чоловіки. І все б нічого, якби це не було закарбування дня, коли в уряді обговорювали законопроект, що стосується питань материнства і виховання. Дивно, що думку жінки навіть не подумали спитати. Про це пише британське видання The Independent.

Про це вирішила сказати журналістка Саманта Бі в соцмережах, запис швидко поширився в мережі, а її колеги вирішили перейняти естафету і нагадати, як взимку в обговоренні абортів і підписанні відповідного указу брали участь теж тільки чоловіки. На офіційній фотографії немає навіть радника Трампа Келліан Конуей, яка була присутня в цей момент у кімнаті. Тобто, в уряді навіть не намагаються створити видимість гендерної рівності.

Джилл Филипович, оглядач The New York Times, вивів цілий логічний ланцюжок, чому так відбувається. Він вважає, що гасло Трампа "зробити Америку знову великою" несе в собі не зовсім той зміст, який намагалися авіяти виборцям. На думку журналіста, це була прихована обіцянка повернутися до того історичного періоду, коли "білі чоловіки" перевершували жінок у всьому і не давали права голосу: фотографії це лише підтверджують.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" писав про те, що Дональда Трампа неодноразово звинувачували з сексизмі, расизмі і нешанобливому ставленні до жінок.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще