У Росії спецслужби давно перестали захищати інтереси громадян, обмежуючись виключно абсурдними справами та переслідуваннями за висловлення власної думки.

Про це в ефірі одної із місцевих радіостанцій розповіла журналістка Євгенія Альбац.

Вона підкреслила, що насамперед ФСБ повинна керуватися інтересами росіян, але насправді – це всього лише "політична поліція", яка кидає за грати за публікації у соціальних мережах.

На думку Альбац, такі структури чи не одні із найбільш корупційних органів у країні. У якості прикладу вона нагадала про нещодавній вибух у метро Санкт-Петербурга: тоді, як свідчили офіційні джерела, "смертник" кілька разів змінював паспорт громадянина РФ.

Вона запевнила, що людям, які приїхали із середньої Азії, документи отримати взагалі складно навіть один раз, а про постійне переоформлення не може бути й мови. Саме це, за словами журналістки, являється ознакою корупції у ФСБ.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Альбац додала, що викликає сумніви також сама процедура розслідування, адже жодної експертизи не проводили, а всі рішення – таємні і приймаються "за закритими дверями".

"Ми платимо за те, що вузька група людей переконана, що знає знає все краще від інших", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Кремлі планують повернути смертну кару.