Президент США Дональд Трамп 31 березня підписав в Овальному кабінеті документи про торгівлю, але урочисту церемонію він проігнорував через незручне питання журналіста.

За інформацією The Hill, представники ЗМІ запитали у Трампа про колишнього радника з питань безпеки Майкла Флінна, який звільнився з посади у лютому через зв'язки з послом Росії Сергієм Кисляком. Після почутого президент залишив приміщення та не підписав документи.

Віце-президент Майк Пенс намагався зупинити Трампа, але він так і не повернувся. Колишній губернатор штату Індіана взяв документи та відніс їх в іншу кімнату, де 45-голова Білого дому все ж поставив підпис.

Зазначимо, що підписання президентом важливих державних документів в присутності журналістів є давньою традицією у Вашингтоні, яку мало хто ігнорував.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Конгрес США обговорить додаткові санкції проти Росії через кібератаки та інші агресивні дії.