Російські ЗМІ поширили інформацію про першу смерть під час антикорупційного мітингу. Поліцейський, який отримав удар ногою від одного з демонстрантів, втратив свідомість, і бригада "швидкої" забрала його в реанімацію.

Лікарі діагностували в нього перелом шийного хребця. Згодом журналісти повідомили, що дорогою до лікарні він нібито помер. Поліція поки що не підтвердила цю інформацію.

У СК РФ кваліфікували поранення співробітника поліції під час акції в центрі Москви як посягання на життя і порушили кримінальну справу.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні в ста містах Росії на мітинги проти корупції вийшли тисячі людей. Ініціатора масштабної акції протесту Олексія Навального затримали буквально через кілька хвилин після його появи серед протестувальників у Москві.

Опозиціонера звинувачують в організації акцій, що привели до порушення громадського порядку, і вже завтра він постане перед судом. Зараз політик перебуває в поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тим часом затримання учасників мітингів тривають. У Москві поліцейські запакували в автозаки кілька сотень громадян.