Кількість жертв селевого потоку, що накрив у суботу місто Мокоа на півдні Колумбії, продовжує збільшуватися. Рятувальники кажуть про мінімум 250 загиблих.

Крім того, сотні людей поранені і понад 200 жителів вважаються зниклими безвісти, передає ВВС. З кожним днем шанси знайти їх живими зменшуються.

Пошуками людей займаються більше тисячі військовослужбовців. Через гігантський масштаб катастрофи лікарні не в змозі впоратися з великою кількістю поранених.

Рятувальники констатують серйозні пошкодження ліній електропередач, численні руйнування, проблеми з водою.

Найбільшу тривогу у влади країни викликає той факт, що сильні дощі, які і спричинили зсуви, тривають і досі. Це загрожує новими трагедіями та ускладнює доставку в регіон стихійного лиха гуманітарної допомоги і проведення ремонтних робіт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", епіцентром катастрофи стала провінція Путумайо. Зсув накрив 17 районів Мокоа.