У західній частині Мосула внаслідок авіаудару міжнародної коаліції на чолі зі Сполученими Штатами Америки були ліквідовані два командири терористичного угрупування “Ісламська держава” з Росії.

За повідомленням каналу Alsumaria з посиланням на управління військової розвідки, літаки розбомбили автомобіль, який перевозив кількох командирів ІД іноземного походження.

З трьох убитих командирів "Ісламської держави" перший терорист вказаний як Абу Хузайфі російської національності. Він відповідав за зв’язки і тил. Другий з убитих – громадянин Чечні Абу Тамара, який керував деякими спецзагонами в складі угруповання.

Про те, якої національності був третій командир на ім’я аль-Матьюті, і чим він займався, не повідомляється.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за розстріл поліцейських Росгвардії в Астрахані.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще