Про те, що російський президент Володимир Путін давно помер, а замість нього країною керує маріонетка більш впливових людей, звучали вже не раз.

Вчергове на нестиковки у поведінці Путіна зразка до 2007 року та після показав на своїй сторінці в соцмережі Facebook журналіст Кирило Шрайбер.

"Чому після 2007 року Володимир Володимирович перестав займатися спортом, впізнавати товаришів по службі, геть забув німецьку мову? Він чотири роки жив у Німеччині і в 2001 році вільно розмовляв німецькою. Під час переговорів в тій же Німеччині, в 2014 році, він розмовляє з Меркель вдаючись до допомоги перекладача. Звідки у нього така дика міміка, гримаси - на публічних заходах, він же, начебто - ФСБ-шник, і повинен вміти тримати обличчя. А міміка у нього зараз типово артистична, почасти істерична", - задається питаннями автор публікації.

Він наголошує, що буквально усюди, навіть у Кремлі, поряд з президентом РФ здоровенні тілоохоронці, які більше нагадують конвоїрів.

Не оминув Шрайбер і зовнішність Путіна, звернувши увагу на форму черепа, ширину щелепи, розріз очей та форму вух. У господаря Кремля діагностували в 2006 році рак, проте це більше інформація для роздумів.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Складається враження, що Путін помер в 2006-2007 роках, і зараз у Кремлі сидить його двійник, який буде промовляти до народу, що все нормально, є умовною особою, а сама влада в руках когось іншого - США? Таємний світовий уряд? Рептилоїди? Поясніть де я не правий і що мені взагалі тепер думати про нинішнього Путіна", – написав журналіст.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Кремлі відреагували на потенційну можливість вступу України до НАТО.