Стало відомо, що на російського журналіста Семена Пегова напали невідомі у військовій формі під час прямого включення з окупованого Донецька.

Подія сталася під час російського ток-шоу "Час покаже" на "Першому каналі". Сюжет ток-шоу був присвячений ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Свідки додали, що під час прямого включення невідомий у камуфляжі раптово схопив Пегова та відтягнув з поля зору камери. Згодом камера повернулась і було видно, як Пегов разом зі ще одним невідомим закрутили руки нападнику.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Одразу після цього він повернувся до камери, однак сутичка позад нього продовжилась і зникла з поля зору об’єктива.

Він додав: “Пегов прокоментував цю ситуацію наступним чином: "Обстановка досить нервова, але такі люди, як цей хлопець, які не можуть себе тримати в руках, вони не з нами. Ті, хто з нами - ми ні на секунду не розслабилися, ні на секунду не дали волю емоціям".

До слова, зустрічі лідерів у "нормандському форматі" неможливі найближчим часом через загибель ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров журналістам. Керівник російського МЗС назвав цю подію провокацією. Відповідне відео оприлюднено на YouTube-каналі Life.

"Провокації України спрямовані на зрив виконання Мінських домовленостей. Вони правда й так не виконуються київською владою. У нинішній ситуації неможливо розмовляти про найближчу зустріч в "нормандському форматі", як цього бажають наші європейські партнери", - сказав лідер російського зовнішньополітичного відомства.

Лавров назвав вбивство Захарченка "серйозною ситуацією, яку потрібно проаналізувати". Він додав, що в Росії цим вже займаються.

Нагадаємо, 2 вересня труну з тілом ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, який помер в результаті вибуху в центрі Донецька, відкрили на кладовищі під час похорону.

Як повідомляв Znaj.ua, стало відомо, що разом з ватажком ДНР Олександром Захарченко під час вибуху в донецькому кафе "Сепар" загинув також його охоронець, В'ячеслав "Слов'янин" Доценко.

Також Znaj.ua писав про те, що під час церемонії прощання з сенатором від Республіканської партії Джоном Маккейном генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг стояв поруч з президентом України Петром Порошенко.