У середу, 26 вересня, стало відомо про справжню особу одного з підозрюваних в отруєнні Сергія Скрипаля Руслана Боширова. Ним виявився полковник ГРУ і Герой Росії Анатолій Чепіга.

Прес-секретар Росії Дмитро Пєсков заявив, що перевірить інформацію про особистості "Боширова". Проте особисто відзначив, що не знає про існування такого полковника і переадресував питання на тему військовослужбовців Міністерства оборони Росії.

"Беспречечно ми перевіримо і дамо вам інформацію", - Пєсков відповів на питання журналістів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому в Кремлі навіть не визнали зовнішню схожість Чепіги з "Бошировим" і прес-секретар зазначив, що "у світі є багато людей, схожих один на одного". Соціальні мережі тим часом "вибухнули" від викриття одного з отруйників Скрипалів.

Російським журналістам вдалося розшукати рідне село Чепіги і поспілкуватися з місцевими жителями. Вони впізнали Героя Росії і особисто були знайомі з ним і його сім'єю.

Як повідомляє джерело, журналістам вдалося знайти знайомих Анатолія Чепіги, який, імовірно, в'їжджав в Британію за паспортом Руслана Боширова і брав участь в отруєнні Скрипалів. Наближений коло підозрюваного виявили в селі Березівка Хабаровського краю, де довгий час жила його сім'я.

"Це він, Толя. Сто відсотків він. Очі чорні майже, і голос його. У 1996 році він закінчив Березовську школу і вступив в ДВОКУ. Дуже розумний, хороший хлопець кмітливий, мова прив'язаний, вчився добре. Всі про нього можуть сказати тільки позитивне. Не пив, не курив, ні в якихось поганих компаніях ніколи замішаний не був", - розповідають про "Боширове" жителі села.

Нагадаємо, розкрито особистість отруйника Скрипаля Боширова. Справжнє ім'я Руслана Боширова Анатолій Чепіга, і він "Герой Росії".

Як повідомляв "Знай. ua", односельці дізналися в "Боширове" полковника ГРУ. Односельці підозрюваного розповіли нові подробиці.

"Знай. ua" писав, що безглузді відмазки Захарової не залишили жодного шансу отравителям Скрипалів.