Як відомо, ворог ніколи не спить. Українські бійці щодня протистоять нападу окупантів і кожен день приносить нові втрати.

В мережі з’явилась інформація про те, що за останню добу в бою було завдано удару чотирьом військовим, повідомляє 24 канал.

морська піхота України

Варто додати, що найгарячішою точкою на фронті залишається Приазов'я.

За словами бійців, що розташувались біля селище Водяне – ця ніч спокійна, бо ж стріляли не безперервно, а лише кілька годин. Для них це трохи не повна тиша.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жартома вони додають:

"Де там мої маленькі, де там мої солоденькі, де там мої діряві? (стріляє з ГП, а потім з автомата, – ред.) Ну що, сепарня, Путлєр капут?".

Звісно, ближче до ночі окупанти швидко змовкають, проте у нічне небо вилітають ворожі безпілотники. Їх відганяють з автоматів.

Піхотинець на прізвисько “Дизайнер” додає:

Ну, вночі рідко, частіше за все вдень, і коли працює арта, аби корегувати сєпарів по нас.

А корегувати доводиться регулярно, оскільки морпіхів постійно обстрілюють. Вони навіть знімають це на телефони.

Піхотинець додав:

"122-й. Буває виїжджає танчик працювати. 82-й, 120-ті міномети".

Крім того, українські бійці дають відсіч ворогам на Приазов'ї.

Знахабнілого ворога змушують затихнути традиційним способом. Бійці дають відповідь з РПГ. Коли проросійські найманці все ж стихають, можна обмінятись вітаннями.

Тут між позиціями – лічені сотні метрів, і все чутно. Терористи мовчали аж до ранку. Та з першими півнями знову розпочали провокації. Морпіхи до такого готові.

Наостанок боєць додав:

Протягом доби ворог неодноразово відкривав по наших позиціях вогонь. Але Морська піхота таких жартів не розуміє, ворог отримав по зубах достойно. І отримав гідну відсіч.

Нагадаємо, агенти кровожерливого "руського міра", які покликали путінських головорізів на Донбас, принесли на українську землю війну і злидні. У цих місцях в бізнес повернувся бартер: цвяхи на косметичний ремонт.

Як повідомляв Znaj.ua, на Хмельниччині та Вінниччині з 8 по 19 жовтня відбудуться багатонаціональні військові навчання "Чисте небо — 2018", де будуть представлені найкращі зразки світової авіації.

Також Znaj.ua писав про те, що Міністерство закордонних справ Бельгії стверджує, що російські хакери викрали конфіденційний дипломатичний звіт по Україні, датований 2014-м роком.