Напевно, багато хто з вас вже встигли насолодитися новим роликом, який розповідає про співробітників ГРУ, відомих як «Олександр Петров» і «Руслан Бошіров».

Однак нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що російський гуморист Семен Слєпаков пояснив видалення з місць для розміщення відеофайлів свого творіння, розповіла "Хвиля".

Слєпаков

За його словами, ролик ще не був повністю готовий, а посилання призначалось лише для кола знайомих.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За його словами:

«Це був мій робочий матеріал. Незавершений. Тому він спочатку лежав по закритій посиланням (у відкритому доступі пісні ніколи не було). Я відправив це посилання кільком друзям, аби дізнатися думку. Через когось (він тепер, звичайно, не зізнається) стався витік. Я попросив технічну допомогу видалити посилання, щоб зупинити цей процес, але все вже розповзлося. Газпром-медіа тут ні при чому. Видаляли на моє прохання, як мою авторську власність ».

Звичайно ж, після скандалу артист додав, що не планує закінчувати роботу над кліпом.
Гуморист додав:

"Дороблювати і викладати на своєму каналі тепер не буду, сенсу вже немає».

А що ви думаєте про цю ситуацію?

До слова, в соціальних мережах активно поширюється відеоролик з сатиричною піснею про поїздку офіцерів ГРУ Олександра Петрова та Руслана Боширова в британське Солсбері.

Склав "гомосексуальне творіння" відомий російський комік Семен Слєпаков.

На просторах всесвітньої павутини запис з'явився у середу, 3 жовтня, побув у спокої і здоров'ї декілька годин, а після в Росії прокинулися і почали активно його видаляти. Але кожен знає, що безслідно видалити щось з інтернету неможливо: користувачі продовжують перезаливати завбачливо збережені копії.

Сама пісня - джерело вульгарних гомосексуальних жартів та нецензурної лексики. Причиною створення стала підозріла поведінка чоловіків в ефірі пропагандистського телеканалу Russia Today.

Про всяк випадок, якщо і це відео видалять, публікуємо слова пісні:

"Я - Петров. А я - Боширов.
Мы вместе ездим по всему миру.
Не совершали мы преступления.
Срочно снимите с нас обвинения", - починається пісня.

В подальшому герої якможуть виправдовуються перед світовою спільнотою і пояснюють, чому вони не винні: "Мы "новичком" никого не травили, все наши мысли были о шпиле".

"Отруйники" Скрипалів зізнаються, що були в Солсбері, проте мета їхнього візиту до Британії була дещо іншою...

"И хоть посещали мы Солсбери,
Ничем мы не мазали ручку двери.
Смазка нужна нам была для другого,
Не верите мне - спросите Петрова", - співають персонажі, зізнаючись, що "в постели мы развратны и порочны".

У кінці кліпу "отруйники" Скрипалів просять не позбавляти їх можливості подорожувати і далі по Європі, щоб "відриватися".

"Не забирайте визу-визу-визу.
Хотим мы съездить в Пизу-Пизу-Пизу.
А после - в Роттердам", - поют "Боширов и Петров". - співають "Боширов і Петров".

Нагадаємо, в справі отруйників Скрипалів з'явилися нові подробиці. У матеріалах розслідування групи Conflict Intelligence Team з'явилася фотографія водійських прав, зареєстрованих на Анатолія Чепігу.

Як повідомляв Znaj.ua, сайт журналістських розслідувань Bellingcat встановив справжню особистість одного з підозрюваних в отруєнні колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Також Znaj.ua писав про те, що американські спецслужби пред'явили звинувачення у кібератаках та компанії з дезінформації відразу сімом офіцерам Генерального розвідувального управління Генштабу Росії.