Турки впізнали в Чепізі замовного вбивцю, який брав участь у знищенні чеченського польового командира.

У Туреччині також згадали "Бошірова". У полковникові ГРУ Анатолію Чепізі (він же Руслан Бошіров), якого підозрюють в отруєнні Скрипалів, упізнали кілера, який убив чеченського польового командира Абдулвахіда Едельгіріева.

Інцидент стався в 2015 році у Стамбулі. Про це пише турецьке інформаційне агентство Haber Turk. Зазначається, що Чепіга під ім'ям Андрій Шолхов брав участь в спецоперації у складі групи з декількох кілерів.

Деякі невідповідності в рисах обличчя на наданих агентством фото прокоментувало видання "Каспаров.ру", зазначивши, що причиною несхожості є пластична операція ГРУшника.

"Після закінчення дипломатичної академії та декількох відряджень до Чечні, Чепіга в додаток до диплому, скоріше за все, отримав і свій головний напрямок місця дислокації, де буде задіяно його досвід і це, перш за все, країни Азії і Сходу, а до нього і ... відповідну зовнішність шляхом пластичної операції", - сказано в матеріалі.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Користувачі по-різному поставилися до фотодоказів. Дехто припускає, що на знімках зображені різні люди. Однак більшість поставилась з довірою до оприлюднених доказів.

"Коротше - терорист зі стажем, вбивця за кремлівським замовлення", "Все таємне рано чи пізно стає явним", "Зовсім інша людина", "Для турків всі росіяни на одне лице?" - коментують в мережі чергове викриття Чепіги.

Нагадаємо, в мережі з'явились нові фото Чепіги з його альмаматер - Далекосхідного військового інституту. За інформацією The Insider і Bellingcat, Чепіга навчався в цьому вузі і отримав звання Героя Росії в 2014 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колеги пролили світло на минуле отруйника Скрипаля – полковника ГРУ Анатолія Чепіги.

Також "Знай.ua" писав, інтерв'ю російських агентів Олександра Петрова та Руслана Боширова викликало справжній фурор сарказму в соціальних мережах.