Віднайшлись кілька нових фотографій Анатолія Чепіги – саме так насправді звуть за даними The Insider і Bellingcat Руслана Бошірова – одного з головних підозрюваних у справі про отруєння Скрипалів.

Знімки знайшли користувачі російського мережевого блогу "Двач" та Twitter.

Так, один зі знімків виявили в соцмережі "Однокласники" у фотоальбомі Далекосхідного військового інституту (ДВОКУ). Його фото опубліковане серед інших, які розміщенні під заголовком "ДВОКУ 92 - 25 років в строю". Фото Чепіги знаходиться серед інших знімків "Героїв Росії". За інформацією The Insider і Bellingcat, Чепіга навчався в цьому вузі і отримав звання Героя Росії в 2014 році.

Ще два фото цього стенду опублікували користувачі "Двач", які знайшли їх у тих же "Однокласниках" на сторінках випускників ДВОКУ.

До пошуку фотографій підключилися користувачі Twitter: вони знайшли фотографію, на якій Чепіга разом з іншими учнями Далекосхідного військового інституту.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, кореспондент BBC News Уїлл Вернон побував в селі Березівка Амурської області Росії, де провів своє дитинство полковник російської військової розвідки (ГРУ) Анатолій Чепіга. У ході розмови з місцевими жителями села журналісту вдалося з'ясувати, що на опублікованому у мережі фото вони впізнали Чепігу та зазначили, що він був офіцером та служив у багатьох гарячих точках світу, після чого отримав звання героя Росії.

Руслан Бошіров і Олександр Петров - головні підозрювані в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів в Великобританії. 13 вересня вони вперше дали інтерв'ю, в якому розповіли, що вони не агенти спецслужб, а туристи, які приїхали в Солсбері. The Insider і Bellingcat знайшли документи отруйників з поміткою "Цілком таємно", пов'язані з Міноборони Росії, а також з'ясували, що їх затримувала поліція Нідерландів.

Нагадаємо, колеги Чепіги пролили світло на минуле отруйника Скрипаля.

Як раніше повідомляв Знай.uа, отруйники Скрипалів після скандального інтерв'ю містично зникли.

Також "Знай.ua" писав,, що інтерв'ю російських агентів Олександра Петрова та Руслана Боширова викликало справжній фурор сарказму в соціальних мережах.