У Верховній Раді, можна сказати, своєрідний бебі-бум. Зовсім недавно з'явилася інформація, що член Радикальної Партії Олена Кошелєва вагітна. Подейкують, батьком дитини є її колега по парламенту, член БПП Давид Макар'ян.

І якщо ця інформація все ще поки на рівні чуток, то про те, що соратниця Макар'яна, член БПП Марія Іонова вагітна - можна сказати з упевненістю. Про це говорить її животик, який навіть широкі сукні не в змозі приховати.

Приховувати вагітність у політика більше не вийде

Як нам вдалося дізнатися, депутатка вже на шостому місяці вагітності. Відзначимо, що у Іонової та її чоловіка Мирона Василика вже є 11-річна дочка Софія.

Нагадаємо, 28-річна Олена Кошелєва і 34-річний Давид Макар'ян разом відпочивали в Мармарисі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп від "Радикальної партії" Олена Кошелєва часто проявляє ніжність до своїх колег по партії, а чоловіки-депутати нн обходять нагоди хоча б доторкнутися до молодшої нардепу.

Також Знай.uа писав, що Олександра Кужель блиснула сумкою, вартістю майже 500 мінімальних зарплат.