Журналіст Денис Казанський охарактеризував "управлінські здібності" одіозного нардепа-опоблоківця Юрія Бойка на прикладі його причетності до керування "Нафтогазом".

Юрій Бойко
Юрій Бойко

Про це Казанський написав на своїй сторінці у соцмережі, передає Рoliteka.

"Міцний господарник" Юрій Бойко, вже одного разу довів, що його "управлінські здібності" можуть привести тільки до величезних збитків, вважає журналіст.

У той час, коли "Нафтогазом" керував один зі ставлеників Бойка, підприємство несло найбільші збитки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нафтогаз
Нафтогаз

"У 2012 році компанія НАК "Нафтогаз", якою тоді керував ставленик Бойка Євген Бакулін (недавно втік до Росії), отримала 10,2 млрд грн чистого збитку. У 2013 році (самий розпал "стабільності") – 12,5 млрд грн, або майже $ 1,5 млрд за курсом на той час", – пише Казанський.

Таке "господарювання" Бойка викликає низку питань, адже, як показали результати минулого року, "Нафтогаз" – цілком прибуткове підприємство.

"Тоді вважалося, що "Нафтогаз" не може бути прибутковим. Однак в минулому році НАК "Нафтогаз" отримав чистий прибуток у розмірі 39,33 млрд грн, що приблизно відповідає тим же $ 1,5 млрд. Тобто поки працювали Янукович, Азаров і Бойко, який відповідав за нафтогазовий сектор, було -1,5 млрд, а зараз +1,5 млрд. Це не емоції. Це голі цифри. І це я навіть про "вишки Бойка" не говорю", – пише журналіст.

На тлі всього цього підтримка "пройдисвіта" Бойка виглядає сумнівною.

"Який сенс голосувати за людей, які все одно обдурять? Навіщо вибирати лузерів, які вже один раз довели країну до революційного вибуху і не впоралися з ним? Якщо команда Бойко була нездатна нормально управляти "Нафтогазом" і працювала в "мінус", то як вона буде керувати країною?", – підсумував Казанський.

Нагадаємо, одіозний нардеп від Опоблоку Юрій Бойко днями оскандалився гучною заявою у ефірі одного із російських телеканалів.

Про це пише Рoliteka.

У ефірі Юрій Бойко заявив, що конфлікт на Донбасі “потрібно вирішувати виключно шляхом переговорів всіх сторін-учасниць”.

Раніше Знай.uа писав про те, що наклейку "Зупини лося" отримав автомобіль кортежу нардепа-оппоблоківця Юрія Бойка. Він залишив транспортний засіб на тротуарі, де ходить велика кількість людей.

Також Знай.uа повідомляв, що заробітна плата і виплати щорічної відпустки для голів фракцій нинішнього скликання парламенту склали десятки тисяч гривень.