В Україні починається передвиборний ажіотаж, партії вирішують питання з приводу кандидатів на пост глави держави.

Днями стало відомо про те, що партія "Національний корпус" не підтримала рішення партії "Свобода" про підтримку Руслана Кошулинського у якості єдиного кандидата від націоналістичного табору.

Натомість націоналісти запропонували висунути депутата Верховної Ради і керівника "Нацкорпусу" Андрія Білецького.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це йдеться в заяві "Нацкорпусу" з приводу об'єднання націоналістів на майбутніх виборах, яке опубліковано на сторінці партії в Facebook.

"Національний корпус" не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору ", - йдеться в повідомленні.

Окрім того у керівництві партії зазначають, що рішення про підтримку Кошулинського було "прийнято кулуарно, без широкого обговорення і всупереч маніфесту націоналістичних сил".

"Люди, які поставили свої підписи під" документом ", не мають реального авторитету серед мільйонів українських націоналістів", - розповіли в Нацкорпусі.

Партія висунула кандидатом від націоналістів свого керівника Андрія Білецького.

Нагадаємо, національна поліція затримала громадянина України, який виконував завдання спецслужб Росії. Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляється, затриманий виявився винним в організації терористичного акту в Херсоні (замах на одного з керівників політичної партії "Національний корпус"). Крім того, він здійснював організацію нападів на громадських активістів в Херсонській області.

Раніше Знай.uа писав про те, що київська поліція затримала п'ятьох підозрюваних у справі замаху на життя керівника організації "С14" Сергія Мазура. Відомо, що до рук правоохоронців потрапили ймовірні замовник та виконавці.

Також Знай.uа повідомляв, що з Росії з новою силою дме сильний вітер антиукраїнської пропаганди.