Президент Америки Дональд Трамп хотів би зустрітися з главою Північної Кореї Кім Чен Ином вже в січні або лютому 2019 року.

Про це Трамп повідомив журналістам у суботу, 1 грудня, після завершення саміту G20 в Аргентині.

Президент Сполучених штатів Америки зазначив, що вже розглядає три можливі локації для другої зустрічі з Кім Чен Ином. Крім того, він не виключив, що колись запросить Кіма в США.

"Ми добре ладнаємо. У нас хороші відносини", - сказав Трамп.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше Білий дім зробив заяву, що 1 грудня після зустрічі з президентом Китаю Сі Цзіньпіном Трамп зазначив, що вони з Кімом будуть прагнути "побачити вільний від ядерної зброї Корейський півострів.

У заяві також наголошується, що Сі Цзіньпін і Трамп "погодилися з тим, що відносно Північної Кореї досягнутий великий прогрес".

Раніше повідомлялося, що Президент США Дональд Трамп і голова КНР Сі Цзіньпін зустрілися на полях саміту G20 в Аргентині і прийшли рішення про тимчасову відстрочку введення додаткових мит, які повинні були запрацювати вже з 1 січня 2019 року.

Зараз вже відомо, що рішення було прийнято в ході багатогодинних переговорів на полях саміту G20 в Аргентині. Більше того, сторони дійшли згоди про укладення нового торгового договору в наступні три місяці.

Нагадаємо, Трамп пояснив, чому принизив Путіна на G20. зокрема, Трамп зазначив, що єдиною причиною скасування зустрічі стала агресія російських військових по відношенню до кораблів українських ВМС і затримання моряків в Керченській протоці.

Як повідомляв Знай. ua, Путін зізнався, що буде з українськими моряками. Путін прокоментував обмін українських полонених моряків.

Знай. ua писав, що США і Китай уклали унікальний договір. Прийняте рішення стало позитивним для обох сторін.