Верховну Раду українці позаочі називають цирком. Адже чого тільки не відбувалося під куполом: і шашки кидали, і бійки влаштовували, і з вилами приходили. Український парламент бачив все.

Днями кореспондент Знай.ua також звернув увагу на цікавий нюанс, який не завжди побачиш в стінах ВР. На пальці позафракційного депутата Якова Безбаха красувався наколотий перстень.

У парламенті можна побачити навіть таке

Що це означає

Не секрет, що подібні «малюнки» зазвичай роблять собі люди, які відбували термін в місцях позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Складно сказати, що саме символізує цей перстень, - розповів нам працівник одного з київських тату-салонів Олексій. - Зазвичай кількість перснів відповідає числу судимостей».

За його словами, найбільше цей перстень нагадує той, який символізує «навіки з злодіями» або «помру за злодійське».

«Взагалі персні це дуже інформативний вид татуювань, - повідомив Олексій. - По ним можна дізнатися в якому віці і за який злочин чоловік потрапив до в'язниці, за яких режимах довелося відбувати покарання, як поводився по відношенню до сусідів по камері і тд».

Також у Якова Безбаха над перснем наколота маленька корона, це говорить про те, що власник подібної татуювання є авторитетом.

Такой перстень увидишь не у каждого

А де ж ходки?

Цікаво, але в біографії народного депутата з таким незвичайним малюнком на пальці не вказано, що у нього були проблеми з законом. Зате написано, що Безбах свого часу був яскравим представником Партії регіонів. А ні для кого не секрет, що в цій політичній силі завжди були люди пов'язані з криміналітетом.

Складно припустити, що такий навчений життям політик, як Безбах, зробив собі цю татуювання, не подумавши або не розуміючи, що вона означає. Видно все-таки якась зв'язок у нього з кримінальним світом є.

А найсмішніше, що за іронією долі Яків Безбах є членом Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Раніше Знай.ua повідомляв, що комунальні борги українців продовжують зростати.

Також ми писали, що українці масово штурмують військкомати, а Німеччина відправить російський флот на корм рибам.