У російській столиці готові розглянути пропозиції щодо обміну полонених українських моряків, яких нахабно атакували військові РФ у Керченській протоці. Тим не менше про реакцію на такі пропозиції говорити ще зарано.

Про це російським журналістам заявив особистий глашатай Путіна Дмитро Пєсков.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Відомо, що на прохання представників ЗМІ прокоментувати заяви, які лунають в українській столиці про обмін, Пєсков відповів дуже коротко і сухо.

"Мені невідомо про такі умови. Якщо надійдуть якісь конкретні пропозиції, напевно вони розглядатимуться. Але чи означає це, що на них буде надано відповідь, я зараз сказати не можу", – коротко відпов Пєсков.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

захоплені українські моряки
захоплені українські моряки

Він дав зрозуміти, що Росія продовжить судити українських моряків, а критика, яка лунає на Заході не є приводом для відміни "передбачених російським законодавством процедур".

Варто нагадати, що міністр закордонних справ Павло Клімкін підбив перші підсумки зустрічі з представниками НАТО в Брюсселі. Глава відомства зазначив, що в результаті незаконного захоплення Росією наших кораблів у Керченській протоці, світове співтовариство може ввести санкції тільки проти керівництва флоту РФ і берегової охорони. Мова йде в першу чергу про будівництво газопроводу в обхід України "Північний потік-2".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на вельми і вельми невигідне становище в зв'язку з останніми подіями, Росія продовжує, як казав класик, “виляти як маркитанський човен” у пошуках хоч якихось важелів впливу на країни, які загнали її в кут. Так, слідом за Сергієм Лавровим, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що після запуску газопроводу “Північний потік-2” Росія не збирається припиняти транзит газу через Україну.

Нагадаємо, принижений Путін забув Трампа в обіймах саудитського "жеребця": фото, від яких може знудити.

Як повідомляв Знай.uа Пєсков мляво завів стару пісеньку.

Знай.uа писав, засніжені тротуари слизькі пороги: поки блогери ставлять заліки Кличко, кияни провалюються у кучугури.