Прес-секретар Пентагону Дана Уайт подала у відставку слідом за міністром оборони Джеймсом Меттісом. Про це передає телеканал NBC.

Про це вона повідомила у своєму мікроблозі в Twitter.

"Я вдячна за можливість, надану цією адміністрацією, служити разом з міністром Меттисом, нашими військовослужбовцями і цивільними особами, які їх підтримують", - заявила Уайт.

Уайт також зазначила, що цінує той час, що провела в Пентагоні разом з Меттісом та іншими співробітниками.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Тим не менш, журналісти озвучили свою версію того, чому прес-секретар Пентагону покидає свій пост. За словами ЗМІ, Дана Уайт йде з-за звинувачень в неналежній поведінці по відношенню до співробітників прес-служби. За даними журналістів, вона вимагала від підлеглих виконувати особисті прохання, що суперечить етичним принципам Пентагону. Її звинувачують в тому, що вона звільняла працівників, які на неї скаржилися.

Прес-секретар оголосила про відставку через кілька годин після того, як чинний глава Пентагону Джеймс Мэттис розіслав прощальний лист співробітникам відомства.

Слід зазначити, що Мэттис пішов у відставку з-за того, що не підтримав рішення президента Трампа вивести війська з Сирії.

розбіжностей з президентом США Дональдом Трампом. Він не підтримав рішення про виведення військ США з Сирії.

Нагадаємо, Дональд Трамп прокоментував ймовірну відставку Міністра оборони США Джеймса Меттиса.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" НАТО відреагував на відставку Мэттиса

Міністру оборони США Джеймсу Меттису, який піде у відставку, подякували за внесок у підтримку НАТО.

В альянсі висловилися про готовність співпрацювати з наступником Мэттиса. Про це заявила прес-секретар генсека НАТО Оана Лунгеску, повідомляє Reuters.

Знай.uа повідомляв, що Трамп відправив до Мишкина і Чепиге ще 18 шпигунів Путіна. США посилить санкції проти РФ в контексті здійснення незаконної розвідувальної діяльності.

Про це йдеться в заяві на сайті Департаменту казначейства США.

У повідомленні йдеться про введення санкцій проти 18 агентів розвідувальних служб і 4 організацій з Російської Федерації через підривну кибердеятельность. Обмежувальні заходи, введені у відповідь на продовження нехтування Росією міжнародних норм.