У США поки не можуть озвучити точні терміни виведення американських військ із Сирії.

Цю інформацію повідомили американські ЗМІ з посиланням на слова неназваного представника держдепу.

За словами співрозмовника, американські війська залишають Сирію, але про точні терміни виведення поки нічого невідомо.

У той же час представник держдепу розповів, що повернення військових буде відбуватися таким чином, щоб не дати терористам з "Ісламської держави" знову посилитися.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, війська США виходять з Сирії, процес виведення вже почався. Про це стало відомо зі слів державного секретаря Сполучених Штатів Майка Помпео, пише місцеве видання Newsmax. Помпео підкреслює, що США дійсно виводять війська з Сирії, і президент США Дональд Трамп не поводиться на цей рахунок двозначно.

Точні дати повного виведення військ з Сирії тримають в секреті – США не хоче, щоб противник дізнався, коли це станеться. Держсекретар додав, що Америка продовжить протистояти діям Ірану на близькому сході.

Раніше портал писав, президент США Дональд Трамп не віддавав офіційного розпорядження чи наказу на виведення американських військ з Афганістану. Про це заявив у п'ятницю спікер Ради нацбезпеки США Гарет Маркіс, передає Bloomberg.

"Президент Трамп не прийняв рішення про припинення військової присутності США в Афганістані і не віддавав наказів Міністерству оборони розпочати процес виведення американських військових з Афганістану", - підкреслив спікер.

"Офіційна заява Білого дому щодо Афганістану була офіційно оприлюднена більш ніж через тиждень після того, як в ЗМІ з'явилася інформація, що в Пентагоні ведуться обговорення про виведення приблизно половини військ з Афганістану", - зазначає видання.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", військовий літак Трампа вдерся в Крим, окупанти в паніці.

Також "Знай.uа" писав про те, що Пентагон показав дорожню карту щодо виведення військ з Сирії, Трамп вирішив закосити під Кеннеді.