Усе найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 1 лютого.

Маршруткам кінець: влада назвала дату та єдину умову

Маршрутка

Маршрутки, або як їх народ прозвав, "мотлох на колесах" нарешті відійде в історію. Київ відмовиться від цього виду транспорту, поступово переходячи на автобуси та інші види.

Про це повідомили представники столичної влади.

Повністю позбутися маршрутних таксі, за словами заступника голови Київської міської держадміністрації Дмитра Давтяна, столиця зможе вже за три-чотири роки.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

ПриватБанк терміново звернувся до українців: втратите все

Люди у ПриватБанку

ПриватБанк попередив українців про шахраїв, які активізувалися останнім часом.

Про це повідомив заступник директора банку Віктор Кос.

У повідомленні йдеться, що за останні місяці на території України активізувалися шахраї, які вилучають гроші з рахунків клієнтів великих банків. Щоб захистити занадто "довірливих" клієнтів державні банки розробляють ряд нововведень.

Переможниця Євробачення показала Київ в нових кольорах

Нетта Барзілай

Переможниця Євробачення-2018, співачка з Ізраїлю Нетта Барзілай виклала кліп на пісню Bassa Sababa. Відео було знято в грудні 2018 року в декількох частинах Києва. Про це повідомив портал "Бізнес.медіа"

Так, на відео можна розглянути Борщагівку (Святошинський район), Дарницький міст і бібліотеку Вернадського (Голосіївський район). За сюжетом кліпу, співачка в ролі нареченої наздоганяє втікача нареченого. Спочатку вона ефектно виїжджає з порталу у вигляді голови на Борщагівці і мчить на блідо-рожевою машині по Дарницькому мосту. Частина кадрів була знята в інтер'єрах бібліотеки імені Вернадського. Варто підкреслити, що бібліотека Вернадського - один з найяскравіших пам'яток радянського модернізму.

На Зеленського відкрили полювання

Володимир Зеленський

Прихильники кандидата у президенти України, лідера політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленськогопочали скаржитися на масову "атаку" на ресурси коміка.

Зокрема, останнім часом активно блокують сторінки "Зе! Команди" у соціальних мережах Facebook та Instagram. Стосується це не тільки прямих акаунтів партійного спрямування, а й ресурсів, котрі створили самі виборці на підтримку Зеленського.

В моторошній ДТП під Дніпром заживо згорів водій: фото не для слабкодухих

У середу, 30 січня, пізно ввечері на трасі з Кам'янського в Дніпро зіткнулися автомобілі Renault і TATA. Водій Renault згорів живцем у результаті аварії.

ДТП сталося на трасі, що веде в Кам'янське. За словами поліцейських, попередньо, вантажний автомобіль TATA прямувала в Дніпро. Водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в цей момент в бік Кам'янського їхав автомобіль Renault. В результаті цього відбулося зіткнення.