Журналіст і блогер Денис Казанський розповів, в чому полягає найбільша загроза майбутніх виборів і чим відрізняється ця виборча кампанія від попередніх, передає "Політека".

Про ризики виборів в Україні

Незважаючи на величезну кількість кандидатів ми бачимо досить низьку активність за місяць до виборів. У Києві та інших містах майже повністю зникли намети з вулиць, хоча раніше вони були всюди.

Ризики у нас завжди одні і ті ж: реванш проросійських сил.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ймовірність приходу до влади проросійського президента низька, проте президентські вибори — це тільки репетиція перед парламентськими".

Ми бачимо, що проросійський табір розколовся на кілька проектів, тому на парламентських виборах цілком можливий реванш.

Про умови для реваншу проросійських сил

Проросійські сили зможуть пройти в парламент за умови сварок і неузгодженості проукраїнського табору. До того ж ці сили добре попрацюють зі своїм електоратом на тлі розчарування українців у тих політиках, які зараз при владі, хоча вони і мають проєвропейську позицію.

"Ніхто не робить більше для дискредитації тих ідей, за які люди виходили на Майдан, ніж чинна влада."

Про чинну владу

Були обіцянки зміни системи, реформ, проте за п'ять років ми так цього і не побачили. Є і досягнення, проте багато недоліків.

"Чинна влада воліє очолити те, що зараз є, тому, щоб щось міняти і втрачати корупційні доходи і схеми, які вони успадкували від попередньої злочинної влади Віктора Януковича ".

Про видобуток бурштину

Кращий приклад — видобуток бурштину, який на 99% в тіні. Всі знають, що треба робити, але ніхто нічого не робить.

П'ять років владарювання Петра Порошенка і Володимира Гройсмана стали фактично втраченими періодом, Україна тільки на бурштині втратила десятки мільярдів гривень податків. Це свідомий саботаж, адже всі прекрасно знають, хто цим займається, але жодна гілка влади не виступила з законопроектом.

Нагадаємо, Зеленський торкнув мільйони сердець флешмобом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Квартал 95 пожартував над дружиною Луценка.

Также "Знай.uа" писав, Зеленський розповів, що зробить одразу ж після перемоги на виборах.