У вівторок, 5 березня, чинний президент України Петро Порошенко прибув у Дніпро на зустріч з виборцями.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Подробиці підготовки до зустрічі гаранта розкрили місцеві ЗМІ.

Журналісти з'ясували, що до приїзду Порошенка в місті місцеві комунальники провели небачене досі за масштабами "генеральне прибирання".

"Через приїзд Порошенка комунальні служби перейшли в особливий режим роботи і почали "умивати" місто з особливою ретельністю", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відзначається, що "особлива увага приділяється центральним вулицями і проспектами".

Як видно на фото, миють до приїзду Петра Порошенка не тільки дороги, але навіть дерева, а також збирають навалене навколо сміття.

Нагадаємо, під час плановох поїздки президента України Порошенка до Харкова відбувся неоднозначний скандал.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відео події користувачі Facebook виклали в соціальній мережі.

Зокрема. під час від'їзду з місцевої філармонії один із присутніх чоловіків на слова президента "Я вас всіх люблю" викрикнув "Та пішов ти!".

Відразу після цього правоохоронці пішли затримувати його, під час чого він продовжував кричати.

Як повідомляв раніше Знай.ua, президентство Порошенка для більшості українців асоціюється з бідністю, подорожчанням, падінням гривні і одночасно з нею нормального рівня життя.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Незважаючи на численні обіцянки й полум'яні промови перед виборами, переважна більшість запланованих до виконання рішень так і залишилися в планах, а яких-небудь кардинальних позитивних змін у житті звичайних українців так і не відбулося.

на зустріч з Порошенком не пустили пенсіонерів
на зустріч з Порошенком не пустили пенсіонерів

Практично щодня соціальні мережі вибухають черговими повідомленнями щодо нових погіршень і коли жителі нашої країни думають, що гірше вже нікуди, раптом виявляється, що це не так і знаходиться нове дно.

Також Знай.ua писав про те, що агітатори передвиборного штабу Порошенка отримують спеціальні брошури, з яких вони отримують розгорнуту інформацію про те, як вигідніше представити кандидата в президенти, як переконати виборців і який алгоритм відповідей на незручні запитання.