Російським окупантам начхати на думку США по Криму. З боку так званого представника анексованого півострова при Путіні Георгія Мурадова прозвучала заява у відповідь на новий законопроект США. Мурадов заявив, що півострів не є окремою державою, а тому не вимагає ніякого визнання. І окупанти американського невизнання не врахують.

Георгій Мурадов

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що що члени комітету у закордонних справах Палати представників США одноголосно схвалила новий законопроект, що забороняє американському уряду визнавати окупований Крим російським.

Нагадаємо, Україна звільнена від окупації: Порошенко терміново звернувся до народу.

Українське государство, захищаючи свою цілісність і незалежність від агресії Російської Федерації, змогла звільнитися від культурної окупації, в якій перебувала протягом багатьох років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми звільнилися від культурної окупації, яка аж ніяк не менш небезпечна, ніж окупація фізична. За останні п'ять років українська мова, україномовна пісня, україномовна книга, україномовне кіно отримали надійні позиції в просторі навколо нас, а головне – в наших серцях, серцях всіх українців", – заявив Петро Порошенко.

Також нагадаємо: Крим перетворився на пустелю. Він показав, на що Росія перетворила півострів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російські моряки знову опинилися в центрі скандалу. На цей раз вони попалися за улюбленим заняттям – розпиванням спиртного безпосередньо під час виконання службових обов'язків.

Також "Знай.uа" писав, що канцлер Німеччини Ангела Меркель не надала підтримку ініціативи США в контексті узгоджених дій проти агресії Путіна в Керченській протоці.

Також раніше повідомлялося, що Гиркин терміново продає головну російську нагороду: "звільнення Криму від злиднів не врятувало.

Нагадаємо, у мережі сміються з грsзного голови луганських терористів і його недобізнесу.

Як повідомляв "Знай.uа" пекло в Дебальцеве очами вдови.

ТакожЗнай.uа" писав, що Тука шокував заявою про події на Донбасі 2014 року.