Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського прокоментувала перебіг першого туру виборів президента, за підсумками якого слуга народу продовжує боротьбу за крісло глави держави разом із Петром Порошенком.

Володимир Зеленський

Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці Зе!Команди.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко

"Не дивлячись на численні порушення у першому турі виборів, ми зробили їх разом!", - написали під відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак без неприємностей та порушень усе ж не обійшлося - один із членів Зе! команди розповів, як у нього безліч разів перевіряли документи спостерегіча та навіть намагалися не пустити на виборчу дільницю.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

"При голосуванні на дому порушували закон, виїжджаючи із дільниці без спостерігача і були присутні під час заповнення людиною бюлетеня. Члени комісії "випадково" видавали по 10 бюлетенів у одні руки, виправдовуючи це "помилкою". Намагалися навіть виносити бюлетені із виборчої дільниці, що, до речі, теж карається законом", - розповідає спостерігач Зе!Команди.

"Однак не дивлячись на усі бюрократичні схеми, залякування з боку влади у вигляді військкоматів та брудних фейків, ми усе одно прийшли до перемоги", - резюмує спостерігач.

Нагадаємо, на виборах в Україні - 2019 розгорівся великий скандал у зв'язку з тим, що далеко не всі, хто прийшов на вибори, зміг проголосувати.

вибори в Україні
вибори в Україні

Деяких виборців просто не виявилося в списках, а в деяких випадках за адресою їх реєстрації були прописані сторонні особи. На несправедливість і кричуще порушення як законів України, так і прав громадян звернув увагу рух ЧЕСНО.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко відповів головному опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозиції щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України та переможець першого туру Володимир Зеленський звернувся до українців.