Мережа буквально кишить масовими фейками, які розплодилися українським медіа-простором у ході виборчих перегонів.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Черговий інформаційний "вприск" з'явився у Facebook - він "імітує" переписку опонентів Петра Порошенка та Володимира Зеленського, яку "зліпили" росіяни.

Тот неловкий момент, когда зааутсорсил чернуху в Ольгино 😄😄😄 #горшочекневари #отсоздателейроботафеди

Geplaatst door Igor Novikov op Donderdag 4 april 2019

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"У мене прога зламалася, я тебе потім знайду! - У мене машина не заводиться, сам приїжджай, шматок л*йна! Що, зас*в?", - йдеться у "переписці".

Українці взялися коментувати скандальний фейк, який, оначе, немало повеселив втомлених політичними баталіями українців.

Нагадаємо, чинний президент Петро Порошенко прийняв виклик кандидата на найвищу посаду країни Володимира Зеленського і чекає суперника в медпункті в рамках підготовки до дебатів.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

У штабі чинного глави держави повідомили, що Петро Порошенко, в рамках виконання скандальних умов для дебатів, які поставив Володимир Зеленський, у п'ятницю, 5 квітня чекає свого опонента в медпункті стадіону "Олімпійський".

Про це сказав на брифінгу 4 квітня Олег Медведєв - спікер виборчого штабу Порошенка.

"У рамках підготовки до дебатів, Петро Порошенко завтра о 9:00 ранку чекатиме Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону" Олімпійський "для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків", - сказав Медведєв.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Володимир Зеленський

Так він заявив, що "арбітром", незалежним суддею дебатів повинна бути кандидатка, посіла третє місце в першому турі президентських виборів Юлія Тимошенко. Так, відеозвернення до Тимошенко з'явилося на каналі "Зе!Команди".

Також Знай.ua писав про те, що Після згоди Петра Порошенка на заклик Володимира Зеленського дебатувати на стадіоні - почалося обговорення потенційних ведучих цього заходу.