Стало відомо, на кого насправді робить ставку президент країни-агресора Володимир Путін на виборах президента України.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

З цього приводу висловився російський політик Костянтин Боровий.

Нинішній президент України Петро Порошенко абсолютно влаштовує російську владу, вважає він.

У той же час Кремль дуже боїться Володимира Зеленського, тому що він – реформатор.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Зеленський – це та ж модель, що і Михайло Саакашвілі у Грузії, він дійсно може покласти край корупції і змінити співвідношення сил української та російської армій. Він в змозі припинити корупцію в армії і заробіток на війні", - відзначає Боровий.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Перспектива обрання Зеленського президентом України змушує Кремль нервувати. Тому зовсім не дивно, що російські “фабрики тролів” активно підключилися до роботи в підтримку Порошенка.

"Їх меседж зводиться до того, що “президентом України повинен стати хто завгодно, тільки не Порошенко”, але тільки дуже дурна людина не зрозуміє, що зміст цього послання Кремля полягає в прямо протилежній ідеї – “президентом України повинен стати хто завгодно, крім Зеленського", - підкреслив політик.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський абсолютно не влаштовує Кремль тим, що здатний вирішити всі українські проблеми.

Можна бути на 100% впевненими, що Зеленському абсолютно все вдасться. Є усі ознаки того, що він створює потужну команду реформаторів.

Якщо ж Петро Порошенко буде обраний на другий термін, це означатиме консервацію існуючого стану справ ще на п’ять років. А за п’ять років президентства Петра Олексійовича не було зроблено нічого з того, що він обіцяв.

Зараз всі гудуть, що Зеленський нібито боїться дебатів з Порошенком. Але це неправда. Зеленському досить нагадати, що Порошенко обіцяв люстрацію, боротьбу з корупцією, реформу політичної системи, щоб вона не залежала від Росії, від олігархів, яких годує Росія, але чомусь нічого з цього не зробив.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, після згоди Петра Порошенка на заклик Володимира Зеленського дебатувати на стадіоні - почалося обговорення потенційних ведучих цього заходу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що після згоди Петра Порошенка на заклик Володимира Зеленського дебатувати на стадіоні - почалося обговорення потенційних ведучих цього заходу.