Представники Національної суспільної телерадіокомпанії України до вечора понеділка, 8 квітня, проведуть перемовини з командою Зеленського. Із представниками виборчого штабу кандидата в президенти говоритимуть про офіційні дебати. Про це в коментарі "Українській правді" зазначив голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

"Десь о 16 у нас будуть перемовини зі штабом Зеленського. Стабільне щось є тіфьки в законі про дебати і постанові ЦВК", - сказав Аласанія, коментуючи слова Зеленського про дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня.

За словами голови правління НСТУ, офіційні дебати 19 квітня повинні відбутися в студії мовника та за правилами Суспільного. Він зазначив, що НСТУ організувала перемовини із представниками обох виборчих штабів.

"Кандидат Порошенко готовий до будь-яких варіантів, він точно 19-го готовий бути тут (в студії Суспільного – ред.). Будуть кандидати, один буде, два, так чи інакше, ця година для дебатів", - зазначив голова правління НСТУ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Аласанія додав, що після 20 хвилин перерви після офіційних дебатів в ефірі Суспільного буде програма "Зворотній відлік", на якій кандидат Петро Порошенко готовий залишитися в студії.

Аласанія наголосив, що в ефірі програми кандидати зможуть поспілкуватися у вільнішому форматі. Крім того, він запевнив, що якщо кандидати звернуться вчасно до ЦВК з проханням змінити пункт про офіційне місце дебатів, то вони зможуть відбутися і не в студії Суспільного. А, як вже відомо, на НСК Олімпійському.

Аласанія підсумував, що наразі не відомо, чим закінчаться переговори з командою Зеленського.

Нагадаємо, "не з його яйцями грати на полі Зеленського": скандальний шоумен різко осадив Порошенка перед дебатами.