Відома кремлівська пропагандистка Ольга Скабеева заявила, що в Україні на сьогоднішній день рівень підтримки начальника кримських і донецьких головорізів Володимира Путіна досяг вже такого високого рівня, що сьогодні в Київ можна в'їжджати на танках.

Таким нахабним і агресивним закликом вона підтримала гостя свого ефіру, ще одного пропагандиста Араика Степанян. Відомо, що діалог відбувся під час ефіру пропагандистської програми "60 хвилин".

Ольга Скабеева

"Порошенко каже, що "я чи Путін". Ось перший тур говорить про те, що тепер за Путіна 85% України", — з упевненістю заявив несамовитий Степанян.

Його слова викликали сміх у скандальної Скабеевой, вона тут же обіграла її як надзвичайну загрозу на адресу української держави. "З цим гаслом можна в Київ в'їжджати на танках, бо 85% за Путіна", — з хтивою усмішкою сказала топ-пропагандистка Кремля.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обережно, російська пропаганда!!!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив незвичайну заяву. На його думку, на виборах президента України переможе нинішній президент Петро Порошенко.

"Після першого туру лідирує Зеленський, Порошенко від нього відстає. Як закінчиться другий тур, ніхто не зважиться передбачити. Я все-таки схильний думати, що ці президентські вибори виграє Порошенко", - каже Лукашенко.

Він зазначає, що не буде займатися аналітикою і порівнювати двох кандидатів. За його словами, якщо громадяни України вважають, що жоден з кандидатів не підходить на посаду нового президента України, то потрібні ще одні вибори.

Нагадаємо, "Зобов'язані молити про прощення": відомий співак закликав Росію "поклонитися Україні до ніг".

Як повідомляв Знай.uа "Боже до чого докотилися": мережу підірвав новий "перл" путінських пропагандистів.

Також Знай.uа писав, подивитися вбивці в очі: жертва Путіна дивом вижила і призначила побачення.