Кандидат у президенти України Петро Порошенко повинен відмовитися від дебатів із опонентом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійському", оскільки є пряма загроза його життю.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Про це заявив український публіцист Едуард Ходос, передає Рoliteka.

"У своєму новому відео попередив Петра Порошенка про кабалістичне прокляття і підготовлюване вбивство. На президента України прочитана молитва на знищення "пульсу де-нура", – йдеться в повідомленні.

Публіцист припускає, що небезпека може загрожувати Порошенку саме на дебатах з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський", які заплановані перед другим туром виборів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, у ЦВК заявили, що чинний закон України "Про вибори президента" не обумовлює необхідний рівень володіння українською мовою кандидатами на пост президента.

ЦВК
ЦВК

Про це повідомляють ЗМІ.

Представники Центральної виборчої комісії заявили, що попри це закон все чітко вказує на те, що кандидати у президенти все ж повинен володіти державною мовою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Україна завмерла у очікуванні другого туру виборів президента - "час Х" настане вже дуже скоро - люди зроблять свій вибір між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком вже 21 квітня.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Знай.ua вирішив дослідити електоральні вподобання українців.

Так на Telegram-канал znajua стартувало соціальне опитування "За кого ви віддасте свій голос у другому турі?"

Українці взялися активно висловлювати свої думку. За результатами онлайн-голосування, лідером перегонів із величезним відривом від опонента стає Володимир Зеленський із результатом у 78%. Чинний глава держави Петро Порошенко, у свою чергу, набрав лише 22% голосів українців.

Також Знай.ua писав про те, що український політолог та соціолог Віктор Небоженко поділився своїми думками у соціальній мережі Facebook на рахунок того, що буде, якщо Порошенка підпустити ще на один термін до влади і висновок один: він буде мстити.