Дебати між кандидатами в президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин можуть не відбутися.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Так вважає астролог Влад Росс, повідомляє Главред.

"Для Порошенка 14 квітня зірки складуться в більш сприятливу комбінацію, ніж для Зеленського. Тому що для Володимира це досить невдалий день, тим більше, невдалим для нього буде означений час – 14.14", - пояснив Росс.

Окрім того він додав, що 14 квітня - взагалі не дуже вдалий день.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Мабуть, політтехнологів Петра Порошенка просто захопила магія цифр. Однак комбінація цього дня вказує на те, що занадто пізно щось робити або говорити, тому що вже все вирішено і заплановано, нічого не змінити. І символ, який сходить 14 квітня о 14 годині 14 хвилин, – людина, що тоне в болоті. Так що політтехнологи Порошенко вибрали далеко не найкращий час для дебатів, у тому числі для кандидата, на якого працюють", - сказав астролог.

Петро Порошенко

"Крім того, саме число 14 не є виграшним. Це число пов'язано з зодіакальним знаком Діви, а Діва завжди є символом підпорядкування. Крім цього, знак Діви суперечить знаку Зодіаку Порошенко – Терези. Діва для Терезів є знаком обману і зради. Тому в штабі Порошенка роблять ставку на неправильну цифру", - зазначив він.

Астролог вважає, що всі дії і всі спроби штабу Порошенка переламати ситуацію будуть безрезультатними.

"Уже занадто пізно. Порошенко пізно схаменувся, його вже ніяка "соломинка" не витягне і не врятує. Зеленський - президент", - резюмував Росс.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, нещодавно українців вразили борди, на яких зображено чинного президента України Петра Порошенка та Володимра Путіна.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні та за кордоном активно обговорюють президентські вибори та роблять прогнози щодо головних опонентів - чинного президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського, які вже 21 квітня "схрестять мечі" у другому турі.

Також Знай.ua писав про те, що судячи з рис обличчя Володимира Зеленського та Петра Порошенка, можна зробити висновок, що шоумен - відповідальна людина з нервовою системою середньої сили, а глава держави - інтелектуал, що діє не за емоціями, а за прорахунком.