Замість кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати з опонентом Петром Порошенко в ефірі телеканалу ICTV прийде його радник Олександр Данилюк.

Цю інформацію повідомили на сайті телеканалу.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім колишнього міністра фінансів Данилюка, на дебатах з'являться журналіст "Українського тижня" Денис Казанський, Інна Кузнецова ("Радіо Свобода"), Олександра Матвійчук (координатор ініціативи "Євромайдан SOS"), політологи Олексій Якубін та Сергій Таран, волонтер Мирослав Гай.

Початок програми "Свобода слова" - в 22:40 на ICTV.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський з великим відривом обійшов усіх своїх суперників, пройшов до другого туру виборів і, як свідчать опитування, має всі шанси стати президентом України. Такі успіхи особливо вражають, враховуючи, що Володимир Зеленський – новачок у політиці.

Одним з головних публічних прихильників Зеленського став відомий український телеведучий Андрій Пальчевський. Він з самого початку високо оцінював потенціал лідера президентської гонки.

"Зеленський вчиться зі швидкістю кур'єрського поїзда. Відповідав він дуже добре", - зазначив телеведучий, коментуючи першу публічну промову слуги народу.

Раніше портал писав, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що охорона кандидата в президенти України Володимира Зеленського посилена, це пов'язано з другим туром виборів президента.

Аваков зазначив, що Зеленського Національна поліція охороняла ще до першого туру виборів, але її треба було посилити після того, як він пройшов у другий тур.

При цьому передвиборний штаб Володимира Зеленського звертався до МВС з проханням забезпечити державною охороною кандидата в президенти.

Як повідомляв раніше Знай.uа, друг Зеленського висміяв "дебати Порошенка з Петром Порошенком".

Також Знай.uа писав про те, що у Хмельницькому невідомі особи розклеюють на вулицях міста листівки, які мають ознаки агітації проти одного з кандидатів у президенти України.