Українцям розповіли про організацію дебатів між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які мають відбутися напередодні другого туру виборів 19 квітня.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

У правоохоронців достатньо коштів, складу і законодавчої бази, щоб забезпечити безпеку під час дебатів кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський".

Про це заявив директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко у ефірі одного з українських телеканалів. Відзначається, що заходи безпеки будуть забезпечуватися силами Національної поліції, Національної гвардії і ДСНС.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

При цьому Шевченко підкреслив, що перевірки на НСК "Олімпійський" під час дебатів будуть "глибокі і прискіпливі".

"Будь ласка, всі, хто зможе і захоче туди прийти, ні в якому разі не беріть із собою нічого, що може бути використано, як зброя, навіть якщо воно легальне, наприклад газові балончики, ножі, металеві предмети. Також нічого, що може бути використано як піротехніка", — підкреслив він.

Шевченко додатково повідомив, що техніка безпеки на НСК "Олімпійський" передбачає оперативну евакуацію 7 тис. осіб у разі надходження повідомлення про мінування.

"Цей об'єкт буде заздалегідь перевірений і взятий під охорону, а також якщо такі дзвінки будуть в режимі 24/ , то я думаю, що ми впораємося і будемо приймати адекватні рішення", — резюмував спікер МВС.

Нагадаємо, квитки на стадіон "Олімпійський", де мають відбутись дебати між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, продаватися не будуть. Однак, їх можна отримати безкоштовно. Про це повідомили у штабі Зе-кандидата.

Як повідомляв раніше Знай.ua, група 1+1 подала проти президента Петра Порошенка і компанії Медіа-ДК позов про захист ділової репутації.

Олександр Ткаченко

Цю інформацію повідомили у прес-службі компанії.

"У своєму позові медіагрупа просить суд визнати недостовірними та такими, що порушують ділову репутацію низку інформаційних повідомлень, які були поширені Петром Порошенком на офіційній сторінці в Facebook, а також озвучені на зборах громадян, і видавничим будинком Медіа-ДК - на сайті https: //nv.ua/ та забезпечити їх спростування протягом семи днів з дня набрання судовим рішенням законної сили".

Також Знай.ua писав про те, що у травні-червні відбудеться зустріч лідерів країн нормандської четвірки, у результаті якої буде підписаний документ про виведення військ РФ із української території та роззброєння бойовиків.