Спікер штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився важливою інформацією перед другим туром виборів.

Володимир Зеленський

Відповідне відео було опубліковано на офіційному сайті Зе!Команди - Разумков побував у студії "112 Україна" та відповів на ряд важливих питань, повідомляє Рoliteka.

Спікер слуги народу розповів, як відбувається підготовка до дебатів на НСК “Олімпійський” і кого пустять подивитися на довгоочікувані переговори.

Команди кандидатів в президенти провели робочу зустріч, під час якої визначили умови проведення дебатів на стадіоні “Олімпійський”. Дмитро Разумков підкреслив, що представники Петра Порошенка поводилися досить дивно. А саме: часто відлучалися на консультації.

НСК Олімпійський

Першим питанням, яке узгодили боку, стала установка сцени. Спочатку кандидати планували виступати прямо посеред поля. Але з’ясувалося, що через кілька днів на НСК “Олімпійський” відбудеться футбольний матч, тому така можливість є технічно незручною. Команди вирішили виступати, як на музичних концертах, з метою зберегти газон. Тут же представники Петра Порошенка вирішили поставити другу сцену з іншого боку. Дмитро Разумков сподівається, що це не стане спробою зірвати дебати.

Крім того, політики обговорили питання глядацької аудиторії. Вони визначилися, кого пускати на дебати в спортивний комплекс: 30% – прихильники Володимира Зеленського, 30% – підтримують Петра Порошенка, ще 40% – ті, що не визначилися зі своїм вибором або віддали голос за іншого кандидата в першому турі.

Дмитро Разумков

Дмитро Разумков також озвучив вартість проведення дебатів на стадіоні “Олімпійський”. За його словами, зустріч Володимира Зеленського та Петра Порошенка буде коштувати від 6 до 8 мільйонів гривень. За його словами, ці кандидати поділять витрати порівну, виділивши гроші з виборчих фондів. Політтехнолог підкреслив, що дебатів в першу чергу хочуть самі кандидати, тому "було б неправильно навантажувати державний бюджет витратами на цей захід".

Нагадаємо, команда Зеленського розповіла, які можливості за умови розвинутої інфраструктури електронного уряду може надати українцям ID-картка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, квитки на стадіон "Олімпійський", де мають відбутись дебати між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, продаватися не будуть.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі показали, як виглядали лідери президентської гонки 2019 у ранньому віці.