Стало відомо, що за даними Національного екзит-полу станом на 18.00 наступним президентом України стане шоумен Володимир Зеленський. За нього віддали свій голос 73.2% опитаних українців, у той час як за чинного гаранта всього 25.3%.

Тим часом користувачі помітили цікавий факт - на відео, яке Володимир Зеленський записав, щоб викликати Петра Порошенка на дебати на стадіоні "Олімпійський" з'явилася цифра, з якою він майже виграв вибори. Коли шоумен говорить на камеру за його спиною видно цифру 73.

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах у президенти України. Так, чинний президент набрав 25,3 % - його опонент - шоумен, актор і політик Володимир Зеленський переміг у другому турі з 73,2%.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Порошенко привітав Зеленського з перемогою на виборах президента і заявив, що "не буде здаватися" і не буде йти з політики.

Його прес-конференцію вже прокоментували журналісти і політологи. Так, політолог Юрій Романенко сказав: "Порошенко добре виступає у своєму штабі. Визнав поразку. Хороший спіч".

Нагадаємо, штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата у президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України. Так, за даними екзитполів, шоу-мен, актор і політик йде вперед у президентських рейтингах з 73.2%.

Раніше Знай.uа повідомляв, команда Володимира Зеленського назвала перші законопроекти, які планує внести на розгляд Верховної Ради. Зокрема, вони стосуються зняття недоторканності, імпічменту та "податкової амністії".

Також Знай.uа писав, журналіст Юрій Романенко повідомив, чим буде займатися Петро Порошенко після того, як покине свій пост глави держави. За його словами, Порошенко буде просувати свою партію у парламент.