21 квітня в Ураїні відбувся другий тур президентських виборів. За попередніми підрахунками ЦВК очевидно, що лідером перегонів Володимир Зеленський, який змінить Петра Порошенка у кріслі глави держави.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Мер Дніпра Борис Філатов згадав пророчі слова дружини чинного гаранта Марини Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Про це пише Рoliteka.

Градоначальник підкреслив, що поважає дружину чинного президента, незважаючи на розбіжності з її чоловіком, який, нібито свого часу влаштовував обшуки у його будинку. За словами Філатова, Марина Порошенко доклала титанічних зусиль для відновлення відносин політиків.

“У мене завжди були з ним складні стосунки. Але є людина, чия заслуга в налагодженні цих відносин безперечна. І сьогодні я можу назвати цю людину. Це – Марина Анатоліївна. Одна з найбільш гідних жінок, яких я зустрічав на своєму життєвому шляху”, – підкреслив Борис Філатов.

Петро Порошенко з дружиною

Чиновник згадав випадок, який стався в буфеті аеропорту. Мер Дніпра зустрівся там з Мариною Порошенко і розмовляв з нею про життя, поки охоронці розподілилися по периметру. Мова пішла про президентство Петра Порошенка. Тоді перша леді сказала фразу, яку Борис Філатов запам’ятав надого:

“Мене часто запитують з глузуванням: “А що ви будете робити, Марино, коли ваш чоловік перестане бути президентом?” А я відповідаю: “Видихну спокійно і, нарешті, вип’ю келих шампанського””.

Мер Дніпра звернувся до Марини Порошенко і зазначив, що її “мрія, схоже, збулася”. Він запропонував першій леді кликати його “на шампанське” з нагоди поразки Петра Порошенка в будь-який час.

“А гірку чашу влади тепер можуть випити інші”, – резюмував Борис Філатов.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко за останніх два роки без офіційного оголошення, таємно, тричі був на Мальдівах і в Іспанії, літав до Норвегії і Франції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки Володимир Зеленський святкує перемогу, Порошенко будує плани на те, як жити далі.

Також Знай.ua писав про те, що користувач мережі Андрій Воронов пролив світло на поразку чинного президента Петра Порошенка на виборах і поділився думками про те, з яким "обличчям" політик має покинути свою посаду.