Новий прем'єр-міністр міг би збалансувати політичні сили в Україні.

Про це в інтерв'ю виданню РБК-Україна розповів олігарх Ігор Коломойський.

За словами Коломойського, чинний глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков потенційно міг би очолити уряд.

Зокрема, олігарх, який зараз живе в Ізраїлі, прогнозуючи майбутнє глави МВС Авакова, не виключив, що він може стати прем'єр-міністром.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Може, чому ні. Він може бути як компроміс між багатьма, навіть не йдучи на парламентські вибори", — пояснив свою точку зору Коломойський.

Він також стверджує, що в майбутню Раду можуть потрапити «Слуга Народу», «Батьківщина», політичні сили Анатолія Гриценка та Олега Ляшка, а також деякі вихідці з «Опозиційного блоку».

"А коли вся ця історія відбудеться, то повинна бути коаліція, правильно? Аваков буде, напевно тією людиною, яка зможе збалансувати. Мінімум залишиться міністром внутрішніх справ, мінімум", резюмував Коломойський у спілкуванні з журналістами.

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленский у новому відеозверненні різко розкритикував народних депутатів.

Відповідний ролик з'явився в мережі.

Зокрема, у новому зверненні Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів в тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже незважаючи на офіційне оголошення результатів виборів президента нардепи досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

Відзначимо, перші кадрові призначення і законодавчі ініціативи в новому уряді стануть відомі після інавгурації Володимира Зеленського. Про це в середу, 8 травня, заявив спікер новоспеченого президента Дмитро Разумков.

Крім того, за його словами, глави зовнішньої розвідки і служби безпеки України залишаться в таємниці до самого призначення.

Варто нагадати, що адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що планує візит до Києва.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський без зайвого шуму і супроводу приїхав до своїх батьків.

Як повідомляв "Знай.uа", Дональд Туск, який є Головою Ради Євросоюзу розповів, що чекає від новообраного президента Володимира Зеленського послідовності в європейському курсі України.