Переможець президентських виборів і новообраний глава України Володимир Зеленський публічно звинуватив Верховну Раду у брехні. Про це стало відомо з офіційної заяви колишнього шоумена на його сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Верховна Рада України – скорочено ВРУ. ВРУ – їх життєвий девіз", - заявив Зеленський.

Варто відзначити, що на підтвердження своїх звинувачень майбутній президент опублікував цитату спікера парламенту Андрія Парубія: "Обіцяємо вам, що 14 травня ми призначимо дату інавгурації".

"Запам'ятайте прізвища депутатів цього скликання. І на наступних парламентських виборах - робіть висновки. Зробимо їх разом!" - підкреслив Володимир Зеленський.

Андрій Парубій: «Обіцяємо вам, що 14 травня ми точно призначимо дату інаугурації» (с) ̶Ц̶и̶т̶а̶т̶и̶ Брехня ...

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 14 mei 2019

Раніше ми писали про те, що розгляд постанов щодо інавгурації обраного президента Володимира Зеленського Регламентний комітет Верховної Ради відклав на 15:00 15 травня. Причиною назвали те, що комітету не вдалося отримати всі постанови щодо дати інавгурації.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації. Разумков заявив, що він наполягає на інавгурації 19 травня, оскільки хоче уникнути транспортного колапсу і мінімізувати незручності для жителів Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, український політик Юлія Тимошенко зробила гучну заяву. Лідер "Батьківщини" заявила, що Верховна Рада повинна допомогти новообраному президенту Володимиру Зеленському творити зміни в країні, в іншому випадку нинішній склад парламенту не має право на життя.

Також портал Знай.uа писав, що у команді новообраного президента Володимира Зеленського прокоментували скандал навколо особистого адвоката Дональда Трампа, який, як відомо, відмовився летіти в Україну. Про це стало відомо завдяки заяві представника штабу слуги народу Дмитра Разумкова.