Новообраний президент України Володимир Зеленський звернувся до україців напередодні інавгурації.

Відповідний допис він зробив на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, Зеленський відзначив, що хотів би скласти присягу президента України перед народом, проте чинне законодавство не дозволяє це зробити.

"Дорогі українці! Я дуже хотів би скласти президентську присягу перед вами, дивлячись народу в очі. "Але, на жаль, за регламентом це відбудеться у залі Верховної Ради, перед депутатами.

Проте він тут же запросив всіх бажаючих прийти під стіни Верхової Ради для того щоб особисто бути присутніми під час урочистості.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Дорогі українці! Я дуже хотів би скласти президентську присягу перед вами, дивлячись народу в очі. Але, на жаль, за...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Vrijdag 17 mei 2019

"Я запрошую всіх охочих вранці 20 травня до Маріїнського парку, звідки я вирушу до Верховної Ради. Там же на великих екранах ви зможете побачити мою клятву вам. Відчуватиму, що ви поруч. Зробимо це разом!", - відзначив Зеленський.

Варто нагадати, що у п'ятницю, 17 травня, фракція "Народний фронт" оголосила про вихід з коаліції Верховної Ради. Команда новообраного президента Володимира Зеленського відреагувала на таке рішення.

"Сьогодні одна з фракцій у Верховній Раді вирішила вийти з "коаліції". Але як можна вийти з того, чого немає? Фактично коаліції не існує вже три роки — з того часу, як її залишили низка депутатів. Тож нинішня гра у парламенті — чергове свідчення того, що депутатам байдуже до людей, які їх обрали. Подовжити своє безтурботне існування для них важливіше", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками міжнародних рекрутингових і HR-агентств для ймовірного співробітництва. Команда слуги народу заявила, що вони сподіваються на співпрацю для пошуку кваліфікованих кадрів на державні посади. Також у команді новообраного президента наголосили, що це не популізм, а мета Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", днями політичний консультант новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про загрози, які можуть завадити слузі народу виконати дані українцям обіцянки. Однією з таких загроз він вважає закон, який мав обмежити повноваження президента.

Також "Знай.ua" писав, що політолог Юрій Романенко пояснив причини виходу із коаліції Верховної Ради партії "Народний Фронт" екс-прем'єра Арсенія Яценюка